Play

Imagine

Kleurrijke, geremasterde muziekfilm van John Lennon en Yoko Ono uit 1972 rondom het iconische album Imagine.

Tijden & Tickets

John en Yoko’s Imagine is speciaal voor deze heruitgave frame voor frame opgepoetst en geremasterd en heeft voor de bioscoop geoptimaliseerd geluid gekregen, dat door Grammy Award winnaar Paul Hicks opnieuw is gemixt in het fantastische Dolby ATMOS en 7.1 surround. Tevens heeft de film alleen in deze bioscoopuitgave 15 minuten aan exclusief bonusmateriaal.

De film is een collage van kleur, geluid, dromen en realiteit. Geproduceerd en geregisseerd door John Lennon en Yoko Ono, die met gasten als George Harrison, Fred Astaire en Andy Warhol, een wereld creëren die qua verbeelding zo rijk en ontroerend is als de muziek die het begeleidt.

Het exclusieve bonusmateriaal, met onder andere John die twee nummers opvoert in de studio voor een groep gewaardeerde muzikanten, waaronder voormalig Beatle George Harrison, is ook opnieuw gemixt in Dolby 7.1 & Dolby ATMOS, zodat je het gevoel krijgt dat je bij hen in de studio bent.NB: Deze special heeft een eenheidsprijs van €12,50. Onze reguliere kortingstarieven (passie-houder, student, 65+, Cineville, etc) zijn niet geldig.

John Lennon & Yoko Ono, VS, 2018, 85 min. Engels gesproken, zonder ondertiteling.