Play

Here We Are

Emotioneel drama over de dilemma’s van een ouder van een kind met een psychische beperking. Winnaar van vier Ophir Awards (de Israëlische Oscars).

Tijden & Tickets
Aharon heeft met zijn zoon Uri, die hij geduldig en liefdevol opvoedt, een unieke verstandhouding. Maar Uri is inmiddels volwassen, en zijn moeder vindt het tijd dat hij naar een gespecialiseerd tehuis gaat. Uri wil niet en Aharon evenmin. Terwijl vader en zoon op weg zijn naar het tehuis, besluit Aharon in plaats daarvan met zijn zoon te vertrekken op een trip door Israël. Maar waarnaartoe? En wat hopen ze precies te vinden?

HERE WE ARE is een prachtig verhaal over de worsteling van een toegewijde vader en de moeilijke keuzes die komen kijken bij het zorgen voor iemand met een mentale beperking. Geregisseerd door Nir Bergman (een van de makers van IN THERAPY) en met bijzonder sterk acteerwerk van Shai Avivi als Aharon en Noam Imber als Uri.

Nir Bergman, Israël, Italië, 2020, 94 min. Hebreeuws gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Shai Avivi, Noam Imber, Smadi Wolfman, Efrat Ben-Zur, Amir Feldman.
Here We Are ps 1 jpg sd low 615ac5dd16ba5