Play

Goodbye Stranger

Tragikomisch drama over een succesvolle ‘playlist curator’ die op een zomerdag aan het twijfelen wordt gebracht over het leven dat hij voor zichzelf heeft uitgestippeld.

Tijden & Tickets

Droombaan, prachthuis, vriendin: Paul heeft het allemaal, maar of hij tevreden is? Wanneer hij tot zijn schrik zijn gedroomde buitenlandpromotie bij ‘s werelds grootste muziekstreamingdienst in gevaar ziet komen, wordt hij gedwongen tot zelfreflectie. Op een zomerdag vol sociale verplichtingen, onverwachte ontmoetingen en pijnlijke confrontaties gaat Paul steeds meer twijfelen aan zijn ogenschijnlijk perfecte leventje.

GOODBYE STRANGER is het muzikale speelfilmdebuut van Aaron Rookus. De filmmaker weet scherp de tijdgeest te vatten met het tragikomische verhaal over een twintiger met een topfunctie in de muziekindustrie die wordt geconfronteerd met zijn eigen onvolkomenheden. De film beleefde zijn wereldpremière tijdens het International Film Festival Rotterdam.

Aaron Rookus, Nederland, 2022, 81 min. Nederlands & Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Martijn Lakemeier, Claire Bender, Flip Zuijderland, Hanneke van der Paardt, Ariane Van Vliet..