Play

Gli anni più belli

Gli anni più belli - oftewel 'de mooiste jaren' - is een zomerse Italiaanse film over vriendschap, familie en het leven, waarin we vier vrienden volgen gedurende 40 jaar.

Tijden & Tickets

Giulio, Gemma, Paolo en Riccardo zijn sinds hun jeugd in de jaren '80 hecht bevriend. Samen groeien ze op, gaan ze door de puberteit en worden ze volwassen. Ze delen momenten van liefde en succes, maar kennen ook tijden van teleurstellingen. Naarmate de jaren verstrijken verliezen de vier vrienden elkaar regelmatig uit het oog, om elkaar steeds weer terug te vinden. Hun vriendschap ontvouwt zich in de schaduw van de Italiaanse geschiedenis van de laatste vier decennia.

Na het succes van A Casa Tutti Bene uit 2018 keert regisseur Gabriele Muccino terug in de bioscoop met Gli anni più belli. Na de première in zijn thuisland is de film in Italië uitgegroeid tot een grote bioscoophit.

De voorstelling van zondag 20 september om 12:30u uur is te boeken als filmontbijt.
Telefonisch reserveren noodzakelijk: 043 321 40 80

Gabriele Muccino, Italië, 2020, 129 min. Italiaans gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Pierfrancesco Favino, Kim Rossi Stuart, Micaela Ramazzotti, Claudio Santamaria.
Gli Anni Pi Belli Ps 1 Jpg Sd Low 9744 1596457925