Play

Give Me Liberty

Burlesk komisch drama over de chauffeur van een gehandicaptenbusje wiens werkdag in het honderd loopt als hij een groep Russische bejaarden naar een begrafenis moet brengen.

Deze film is te zien via Picl
Deze film is te zien via Picl
Tijden & Tickets

GIVE ME LIBERTY zien vanaf je eigen bank? Je kunt deze film thuis bekijken via Picl.

Hoe werkt het?

1. Klik op deze link
2. Reken af (via iDEAL, Creditcard, Paypal of Apple Pay).
3. Start de film, die 48 uur te bekijken is.Burlesk komisch drama over de chauffeur van een gehandicaptenbusje wiens werkdag in het honderd loopt als hij een groep Russische bejaarden naar een begrafenis moet brengen.

Vic werkt als chauffeur bij een transportbedrijf voor gehandicapten in Milwaukee. Hij heeft een drukke dag voor de boeg en loopt al snel achter op schema, omdat de stad door protesten overhoop ligt. Toch lukt het zijn opa om de loyale Vic over te halen van zijn route af te wijken om hem tussendoor samen met een groep bejaarde Russen naar een begrafenis te brengen. Als Vics vaste passagier Tracy vervolgens instapt, is de chaos echt compleet.

Kirill Mikhanovsky, VS, 2019, 110 min. Engels & Russisch gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Chris Galust, Lauren ‘Lolo’ Spencer, Maksim Stoyanov, Steve Wolski, Michelle Caspar.
Give Me Liberty ps 1 jpg sd low 60d9daff48728