Play

Finding Your Feet

Brits komisch drama over een rijke snob die noodgedwongen een nieuwe start moet maken in haar gouden jaren als haar huwelijk op de klippen loopt en zo ontdekt dat een scheiding je (liefdes)leven een oppepper kan geven.

Tijden & Tickets

Wanneer ‘Lady’ Sandra Abbott aan de vooravond van haar pensioen ontdekt dat haar echtgenoot al jaren een verhouding heeft met een van haar beste vriendinnen, is ze zo bang voor het commentaar van haar rijke buurtgenoten dat ze onderduikt bij haar oudere zus Bif in een verpauperde wijk van Londen. De snobistische, geremde Sandra en de volop datende, vrijgevochten Bif verschillen als dag en nacht en hun relatie verloopt stroef. Maar Bif blijkt precies te zijn wat Sandra nodig heeft. Als Sandra door Bif wordt meegesleept naar haar stijldanslessen, leert ze Bifs kleurrijke en energieke vrienden kennen die haar laten zien dat het nooit te laat is voor een frisse start. (ek)

Richard Loncraine, VK, 2018, 111 min. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Imelda Staunton, Timothy Spall, Joanna Lumley, Celia Imrie.