Play

Falling For Figaro

Romantische komedie over de succesvolle Millie en de nukkige Max die zich in de Schotse Hooglanden voorbereiden op een competitie voor operazangers.

Tijden & Tickets

In Londen besluit de dertigjarige Millie haar goede baan, prachtige appartement en jarenlange vriend Charlie te verlaten om haar droom na te jagen: operazangeres worden. Daarom reist ze naar Schotland om een jaar lang lessen te volgen van de strenge en gevreesde operadiva Meghan. In de pub maakt ze kennis met de weinig toeschietelijke Max, parttime loodgieter en kok. Hij doet mee aan dezelfde wedstrijd als Millie en beschouwt haar als geduchte concurrent. Ondanks de vele zanglessen bij Meghan hebben zijn inspanningen nog niet geleid tot resultaat. Heeft Millie wel genoeg talent om de wedstrijd te winnen? Hoewel ze volstrekt verschillend zijn, groeien ze tijdens de voorbereidingen op de competitie toch langzaam naar elkaar toe.

Dit romantische verhaal, dat zich afspeelt in een prachtige omgeving, zal bij veel kijkers voor zorgeloze ontspanning zorgen. (av)

Ben Lewin, Australië, VK, VS, 2020, 105 min. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Danielle Macdonald, Joanna Lumley, Hugh Skinner, Shazad Latif, Gary Lewis.
Falling For Figaro ps 1 jpg sd low 617aa8fa263ad