Play

Early Man OV (6+)

Early Man is de nieuwste stop-motion film uit de Britse animatiestudio Aardman, bekend van Wallace & Gromit, Chicken Run en Shaun The Sheep.

Tijden & Tickets

Aardman Animations blinkt al sinds de jaren zeventig uit in het maken van stop-motion films met behulp van kleipoppetjes, vol droge Britse humor en woordgrappen. De nieuwe Aardman-productie neemt ons mee naar het begin der tijden. De kleine holbewoner Dug en zijn stamgenoten bevinden zich in de steentijd, maar dan wordt hun vallei aangevallen door de hebberige Lord Nooth, de leider van een moderner dorp waar de bronstijd al zijn intrede heeft gedaan. Samen met zijn vriend Hognob bedenkt Dug een plan om zijn thuis te redden. Hij denkt dat de strijd tussen de twee verschillende stammen misschien kan worden uitgevochten in de arena… met een prehistorisch potje voetbal.

Nick Park, VK, Frankrijk, 2018, 89 min. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met (voice): Tom Hiddleston, Maisie Williams, Eddie Redmayne, Miriam Margolyes, Richard Ayoade, Timothy Spall.
Early Man Nl Ps 1 Jpg Sd Low © 2017 Entertainment One 180116 193656 1106 1516127816