Play

E.T. The Extra-Terrestrial 8+

Hartverwarmende klassieker van Steven Spielberg over een groepje kinderen dat zich ontfermt over een buitenaards wezen. Met de aaibaarste alien uit de filmgeschiedenis.

Nederlands ondertiteld.
Tijden & Tickets

In deze ultieme familiefilm neemt een jongetje een bibberig, verdwaald buitenaards wezen in huis, maar moet het verbergen voor zijn onbegrijpende ouders. Spielbergs lofzang op de kinderlijke onschuld bezorgt zelfs de meest sceptische kijker een brok in de keel. De film is ook een pleidooi voor een onbevangen blik op het vreemde en onbekende; een pleidooi dat anno 2018 nog niets aan actualiteit heeft ingeboet. Duur: 115 min.


Let’s Catch Up KIDS | Familievertoning E.T. The Extra-Terrestrial
Woensdag 17 oktober, 14.30 uur


NB: Op woensdag 17 oktober worden alle kinderen voorafgaand aan de vertoning van E.T. feestelijk ontvangen met een glaasje ranja op de rode loper, geeft artistiek directeur David Deprez een korte inleiding op de film en kunnen kinderen na de film leuke prijsjes winnen tijdens een korte quiz in de filmzaal. I.s.m. Let's Catch Up.

Programma
14:30 rode loper ontvangst met glaasje ranja
15:00 introductie door artistiek directeur David Deprez
15:10 filmvertoning E.T. The Extra-Terrestrial
17.05 korte quiz (met prijsjes!)
17:10 einde

Steven Spielberg, VS, 1982, 115 min. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Dee Wallace, Henry Thomas, Peter Coyote, Robert MacNaughton, Drew Barrymore.
Etapr09 3200 1533117209