Play

Dropje

Het is geen jongen, het is geen meisje, het is geen knuffel… het is gewoon Dropje! In deze animatiefilm voor kleuters volgen we de avonturen van Dropje in De Alleswinkel.

Tijden & Tickets

Dropje woont in een winkel waar je alles kunt vinden wat je maar kunt bedenken. Doordat Dropje zo nieuwsgierig is, beleeft hij elke keer bijzondere dingen met de kinderen die langskomen. Alledaagse taferelen die voor ieder kind herkenbaar zijn, worden met Dropje grootse avonturen. Op zijn eigen, geheel onlogische en grappige manier weet Dropje kinderen altijd te helpen.

Door de combinatie van poppenanimatie en liveaction ontstaat een prachtige visuele wereld waar jonge kinderen zich volledig in kunnen verliezen. De animatieserie DROPJE is bekend van de tv, maar is nog veel leuker om samen met andere kinderen in een bioscoopzaal te zien.

Kom je bij ons naar de film? Kom op tijd, maar niet te vroeg. Je hebt pas 15 minuten voor aanvang van de film toegang tot ons gebouw.

Meikeminne Clinckspoor, Nederland, 2020, 42 min. Nederlands gesproken, zonder ondertiteling. Met Imanuelle Grives, Daniël Boissevain, Warre Borgmans.
Dropje ps 1 jpg sd low 60ae1dce20f75