Play

Drijfzand

Beklemmend psychologisch drama over een intrigerende moeder-dochterrelatie en de keuze tussen loyaliteit, gezondheid en liefde.

Deze film is te zien via Picl
Deze film is te zien via Picl
Tijden & Tickets

DRIJFZAND - zien vanaf je eigen bank? Je kunt deze film thuis bekijken via Picl.

Hoe werkt het?

1. Klik op deze link
2. Reken af (via iDEAL, Creditcard, Paypal of Apple Pay).
3. Start de film, die 48 uur te bekijken is.


Suze woont met haar man en dochtertje op Texel en heeft een gelukkig en overzichtelijk leven op het eiland. Als haar moeder Helena, een gevierd theateractrice, hen een onverwachts bezoek brengt, begint haar zorgvuldig opgebouwde bestaan te wankelen.

Nadat Helena aan Suze vertelt dat ze een ongeneeslijke hersentumor heeft, besluit Suze om voor haar moeder in Amsterdam te zorgen. Haar terugkeer naar de stad, de prikkelende theaterwereld en de oude patronen in de relatie met haar moeder, zetten haar op scherp. Te scherp. De onrust vreet zich langzaam maar zeker een weg naar binnen, dwars door haar gezinsleven heen. Verscheurd tussen de loyaliteit voor haar moeder, en die voor haar gezin, staat ze voor een emotionele keuze.

Margot Schaap, Nederland, 2021, 113 min. Nederlands, Engels & Estisch gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Hanna van Vliet, Elsie de Brauw, Elin Koleci, Simeoni Sundja, Jade Olieberg.
Drijfzand ps 1 jpg sd low Photo by Emo Weemhoff 61692dccd74a0