Play

Openingsevent Filmblik: De Zandmuze

Zandmuze Colette Dedyn vertelt de prachtigste verhalen... in zand! Samen met Raphaël de Cock, die instrumenten uit alle hoeken van de wereld speelt, brengt ze sprookjes en legendes live tot leven op het filmdoek. Een aanrader voor jong & oud! Duur: 60 min.

Tijden & Tickets

In deze speciale openingsvoorstelling van Filmblik combineren Colette Dedyn en Raphaël De Cock muziek en zandkunst tot een betoverend, sprookjesachtig geheel voor jong en oud.

Legendes, sprookjes en de natuur staan aan de basis van de prachtige samenwerking tussen multi-instrumentalist Raphaël De Cock en zandkunstenares Colette Dedyn (die met haar zandkunst de finale van Belgium’s Got Talent haalde). Samen presenteren ze in DE ZANDMUZE een aantal muzikale verhalen en legendes. De Cock speelt live tal van unieke instrumenten uit alle hoeken van de wereld (onder meer de citer, chatkhan en shruti box). Terwijl De Cock voor de muziek zorgt, tovert Colette Dedyn met een speciaal soort zandkorrels via haar verlichte glasplaat de mooiste mythische wezens, landschappen en gezichten tevoorschijn op het grote filmdoek.

De voorstelling duurt 60 min.

Colette Dedyn & Raphaël De Cock, 2022, zonder ondertiteling.