Play

C’mon C’mon

Gevoelig en ontroerend drama over een eenzame journalist die een bijzondere band met zijn vroegrijpe negenjarige neefje ontwikkelt tijdens een familiecrisis. Met Joaquin Phoenix.


Tijden & Tickets

Als radiopresentator interviewt journalist Johnny kinderen over hun toekomstbeeld. Verhalen vormen tevens de spil van deze film: luisteren, je openstellen voor wat andere mensen te vertellen hebben. Daarom ook de keuze om in zwart-wit te filmen. Zo worden de beelden van het normaal zo kleurige Californië en carnavaleske New Orleans ondergeschikt aan het verhaal.

Het werk van Mills is zeer persoonlijk. Zijn vader was de inspiratiebron voor BEGINNERS, in 20TH CENTURY WOMEN staat zijn matriarchale opvoeding centraal en een gesprek met zijn zoon vormt de basis van C'MON C'MON, een bespiegeling over de emotionele achtbaan van het ouderschap.
De film wordt gedragen door Joaquin Phoenix. Of zijn personages nu angstaanjagend zijn (JOKER) of ontroerend (HER), hij weet ze altijd een kwetsbaarheid mee te geven waardoor je je met hen kunt identificeren. (ms)

Mike Mills, VS, 2021, 110 min. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Joaquin Phoenix, Gaby Hoffmann.