CineSud Fright Night

Op 30 oktober vindt de eerste editie plaats van CineSud Fright Night. Je kunt die avond kijken naar een selectie lekker creepy korte horrorfilms. Kom gerust verkleed.

NB: De vertoonde films zijn Nederlands of Engels gesproken en Engels ondertiteld.
Tijden & Tickets

De films (A-Z):

Night Call
Tim Sagl, België, Nederland 2020, 18 min.
Een telefoniste wordt gekweld door de wraakzuchtige geest van haar vroegere geliefde die haar confronteert met het verleden. Om zich te bevrijden uit de claustrofobische nachtmerrie moet ze haar diepste angsten overwinnen.

Shiny New World
Jan van Gorkum, Nederland 2021, 8 min.
De vijftigjarige Barry is een speciaal soort schoonmaker: hij maakt plaatsen delict schoon waar demonen een ravage hebben aangericht.

Sucker
Alix Austin, Verenigd Koninkrijk 2022, 8 min.
Twee zussen worden tegen elkaar opgezet door een gigantisch, weerzinwekkend bloedzuigerschepsel dat zijn invloed gebruikt om hen als een marionet te bespelen.

Swipe
Niels Bourgonje, Nederland 2019, 6 min.
Op weg naar huis ziet een meisje dat ze op haar dating app een match heeft met een man die ze eerder weg heeft geswiped. Ze is bang dat de enge man gevaarlijk dichtbij komt.

What Killed Timmy Benson
Nick Cremers, Nederland 2022, 14 min.
In een slaperig besneeuwd dorpje wordt de jonge en speelse Timmy Benson gadegeslagen door een duistere aanwezigheid uit het verleden.

De Wissel
Marie Lormeau, Nederland 2022, 9 min.
Wanneer een nieuwsgierige jonge vrouw een antieke kist vindt, besluit ze deze mee naar huis te nemen en een nieuw leven te geven. Ze zal snel ontdekken dat het geen gewone kist is.

diverse, Nederland, 2022, 120 min. , zonder ondertiteling.