Play

C'est la Vie!

Het regisseursduo van de Franse hitfilm INTOUCHABLES – de best bezochte film in de geschiedenis van Lumière – is terug met een bruisende komedie over de schermutselingen achter de schermen van een chique bruiloft.

Tijden & Tickets

Max leidt al dertig jaar een cateringbedrijf in Parijs en heeft zodoende al honderden feesten en partijen georganiseerd. Zijn volgende klus wordt de bruiloft van Pierre en Helena, die trouwen in een prachtig 17e-eeuws kasteel. Max heeft een heel team van bedienden, koks en afwassers samengesteld, het koppel geadviseerd over een fotograaf, de bloemen geregeld. Alle ingrediënten om het feest tot een succes te maken lijken aanwezig. Maar op de avond zelf rijgen de tegenslagen zich aaneen. De bruidegom blijkt een onmogelijke dwingeland, de overgevoelige zanger waant zich de Franse James Brown en dan zit Max’ vriendin ook nog de hele avond te flirten met een jonge serveerder.

Olivier Nakache & Eric Toledano, Frankrijk, 2017, 115 min. Frans gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Suzanne Clément, Gilles Lellouche, Jean-Paul Rouve, Jean-Pierre Bacri, Judith Chemla.