Play

Casper en Emma op jacht naar de schat

Casper en Emma zijn terug voor een nieuw filmavontuur. Tijdens hun vakantie in het zuiden van Noorwegen vinden ze een mysterieus kistje met allemaal bijzondere voorwerpen erin.

Tijden & Tickets

Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn. Hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken. Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien. De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. Tijdens de jacht leren Casper en Emma iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal.

Aurora Gossé, Noorwegen, 2018, 74 min. Nederlands gesproken, zonder ondertiteling. Met Tijs Pacanda, Lola Sterre van den Broek, Lux Parser, Lotte Heijs, Panthero Toney.
Casper En Emma Op Jacht Naar De Schat Ps 1 Jpg Sd Low 5887 1554724156