Play

Brawl in Cell Block 99

Snoeiharde misdaadthriller van S. Craig Zahler (Bone Tomahawk) waarin een ex-drugsdealer tot het uiterste gaat om zijn vrouw en kind te redden.

Tijden & Tickets

Net ontslagen en met een huwelijk dat op springen staat, gaat ex-boxer Bradley aan de slag als koerier voor een topcrimineel. Maar dan gaat een drugsdeal finaal de mist in. Eenmaal achter de tralies wordt hij gedwongen tot steeds gruwelijkere gewelddadigheden om te overleven en om zijn geliefden te beschermen.

Met zijn regiedebuut BONE TOMHAHAWK (2015) leverde S. Craig Zahler een onverwachte indie-hit af. Zijn tweede film is minstens net zo gewelddadig als zijn voorganger. Laat je dan ook niet misleiden door de hoofdrol van komisch acteur Vince Vaughn: BRAWL IN CELL BLOCK 99 is een onvergetelijke, genadeloze, maar ook smaakvolle knokfilm die het heeft weten te schoppen tot één van Guillermo del Toro’s favoriete films van 2017.

S. Craig Zahler, VS, 2017, 132 min. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Vince Vaughn, Jennifer Carpenter & Don Johnson.