Play

Bones and All

Romantische roadmovie van Luca Guadagnino (Call Me By Your Name) over twee jonge kannibalen die door Amerika trekken op zoek naar hun stam. Met Timothée Chalamet.

Tijden & Tickets

BONES AND ALL is niet vies van wat kannibalenhorror, maar het is eerst en vooral een roadmovie over twee eenzaten die samen optrekken tegen een voor hen boosaardige buitenwereld, een thema dat we kennen uit filmklassiekers als BONNIE AND CLYDE, BADLANDS en THELMA & LOUISE. De op het gelijknamige boek van Camille DeAngelis gebaseerde film is gesitueerd in de Verenigde Staten in de jaren tachtig van de vorige eeuw. Maren is een jonge vrouw die probeert te overleven aan de rand van de samenleving. Ze krijgt gezelschap van Lee, een nogal intense dakloze jongen. Samen ondernemen ze een odyssee die hen langs de achterafweggetjes, verborgen doorgangen en valluiken van het Amerika van Ronald Reagan voert.

Voor BONES AND ALL werkte Luca Guadagnino (A BIGGER SPLASH, SUSPIRIA, IO SONO L’AMORE) opnieuw samen met Timothée Chalamet, die aan zijn hoofdrol in Guadagnino’s CALL ME BY YOUR NAME zijn eerste Oscarnominatie overhield. BONES AND ALL ging in première tijdens het filmfestival in Venetië, waar de film zowel de Zilveren Leeuw voor beste regie als de Premio Marcello Mastroianni won, voor Taylor Russell als beste jonge actrice.

Luca Guadagnino, VS, 2022, 131 min. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Timothée Chalamet, Taylor Russell, Mark Rylance, Michael Stuhlbarg, André Holland..