Play

Babyteeth

Sprankelende en eigenzinnige Australische debuutfilm over een zwaar onderwerp: de eerste grote liefde van een zestienjarig meisje met een vergevorderde vorm van kanker.

Deze film is te zien via Picl
Deze film is te zien via Picl
Tijden & Tickets

BABYTEETH zien vanaf je eigen bank? Je kunt deze film thuis bekijken via Picl.

Hoe werkt het?

1. Klik op deze link
2. Reken af (via iDEAL, Creditcard, Paypal of Apple Pay).
3. Start de film, die 48 uur te bekijken is.Milla valt als een blok voor Moses. Haar ouders zien aanvankelijk niets in deze charmante maar onbetrouwbare jongen. Milla bloeit echter op door haar omgang met hem. Omdat de ouders van Milla haar graag gelukkig zien, besluiten ze Moses geen haarbreed in de weg te leggen.

Shannon Murphy heeft al ruime ervaring als regisseur. Ze regisseerde zowel toneelstukken als afleveringen van de succesvolle televisieserie KILLING EVE. Met BABYTEETH – gebaseerd op een toneelstuk van de Australische toneelschrijver en actrice Rita Kalnejais debuteert ze als filmregisseur. De insteek van de film is te tonen hoe fijn het is om niet dood te zijn. Ondanks de zware thematiek lukt het Murphy de film luchtig te houden. Het resultaat is een gitzwart, aangrijpend maar ook humoristisch verslag van het einde van een tienerleven. (ms)

Shannon Murphy, 2019, 120 min. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Eliza Scanlen, Ben Mendelsohn, Toby Wallace, Essie Davis.