Play

An Unexpected Love

Argentijnse romantische komedie over een stel dat na vijfentwintig jaar gelukkig getrouwd te zijn geweest opeens in een huwelijkscrisis belandt.

Tijden & Tickets
Marcos is hoogleraar literatuurwetenschap; zijn vrouw Ana is psycholoog en gespecialiseerd in marktonderzoek. Ze leiden een rustig en comfortabel bestaan in Buenos Aires. Als hun negentienjarige zoon Luciano, hun enige kind, het ouderlijk huis verlaat, openen zich nieuwe

perspectieven voor hun huwelijk. Wat aanvankelijk, met name voor Ana, een legenestsyndroom lijkt te zijn, wordt al snel een diepe existentiële crisis. Het huwelijk begint leeg en sleets aan te voelen en Marcos en Ana beginnen zich af te vragen of ze nog wel verliefd zijn op elkaar. Ze voelen zich allebei jong en nieuwsgierig genoeg om aan iets nieuws te beginnen, maar de vraag is of het gras wel écht groener is aan de overkant.

Juan Vera, Argentinië, 2018, 138 min. Spaans gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Ricardo Darín, Mercedes Morán, Claudia Fontán, Luis Rubio, Andrea Pietra.