All The Pretty Little Horses

Psychologische triller over een echtpaar dat de stad moest ontvluchten en aan de kust een nieuw leven probeert op te bouwen. Dat lijkt gelukt, maar schijn bedriegt.

Tijden & Tickets

Aliki en Petros verhuizen hun gezin noodgedwongen van het bruisende Athene naar een klein appartement op het Griekse platteland. Aliki vindt een baan als thuisverpleegster en Petros werkt als klusjesman in de villa van de rijke, vrijgevochten Anna. Hoewel ze zich proberen zich aan te passen aan hun nieuwe omstandigheden, steken algauw allerlei relationele spanningen de kop op. Petros is klaar om hun nieuwe leven te omarmen, maar Aliki verzet zich er hevig tegen. In Anna's afwezigheid beginnen ze meer en meer tijd door te brengen in haar villa en een leven te leiden dat eigenlijk niet dat van hen is. Als Anna onverwacht thuis komt, is de harde confrontatie met de werkelijkheid onvermijdelijk.
De Griekse regisseur Michalis Konstantatos wierp zich met zijn internationaal gelauwerde debuut LUTON (2013) op als een fris, beloftevol regietalent. Dit keer levert hij een thriller af met naturalistische dialogen en elementen van een sociaal-realistisch drama.

Michalis Konstantatos, Griekenland, 2020, 107 min. Grieks gesproken, Nederlands ondertiteld.
9615 Atplh Final Nlposter 10991 1613381195