Play

A Star Is Born

Lady Gaga en Bradley Cooper vormen een schitterend duo in dit viervoudig Oscargenomineerde romantische drama over dromen, roem en liefde.

Tijden & Tickets

Op het hoogtepunt van zijn carrière – en misschien al wel over de top heen – ontdekt country-ster Jackson Maine de onbekende zangeres Ally. Zij heeft haar droom om beroemd te worden al opgegeven, tot Jackson haar onder zijn vleugel neemt en haar een podium geeft. Terwijl Ally’s ster rijzende is, daalt die van Jackson. Hij heeft steeds meer moeite om in haar schaduw te staan – en dit zet ook hun relatie onder druk.

A STAR IS BORN is het regiedebuut van acteur Bradley Cooper. Het tijdloze verhaal werd eerder al verfilmd in 1932, 1937, 1954 en in 1976, toentertijd met Barbra Streisand in de hoofdrol. Voor deze vijfde filmadaptatie schreef Lady Gaga haar eigen muziek. De hitsingle ‘Shallow’ werd bekroond met een Oscar voor beste originele nummer.

Bradley Cooper, VS, 2018, 136 min. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Bradley Cooper, Lady Gaga, Andrew Dice Clay, Dave Chappelle, Sam Elliott.