Play

A Good Person

Ontroerend drama over rouw en verlies waarin Florence Pugh een bijzondere band ontwikkelt met de man die haar schoonvader had moeten worden, vertolkt door Morgan Freeman.

Tijden & Tickets

Het leven lacht Allison toe: ze heeft een prachtige toekomst voor zich met haar verloofde, haar carrière zit in de lift en ze heeft een fijne familie. Maar dan slaat het noodlot toe. Terwijl ze in de auto zit met haar aanstaande schoonzus Molly, krijgen ze een zwaar ongeluk waarbij Molly komt te overlijden. Jaren later gaat het nog steeds niet goed met Allison. Ze is inmiddels zwaar verslaafd aan pijnstillers en psychisch nog steeds een wrak door het onverwerkte verdriet. Als ze hulp zoekt voor haar verslaving, komt ze onverwacht oog in oog te staan met de vader van haar vroegere geliefde. De onwaarschijnlijke vriendschap die ontstaat tussen de twee verloren zielen blijkt helend te werken voor hen allebei.

Twee topacteurs in dit warme menselijke verhaal: Morgan Freeman en de nog geen dertigjarige Florence Pugh met nu al tal van prachtige rollen op haar naam. Dit is er een van. (av)

Zach Braff, VS, 2023, 129 min. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Florence Pugh, Morgan Freeman, Molly Shannon, Celeste O’Connor, Alex Wolff..