Play

A Casa Tutti Bene – Sold out – Open air screening

Een gezellig familiefeest ontaardt in chaos als de familieleden als gevolg van een storm noodgedwongen twee dagen en nachten met elkaar moeten doorbrengen.

Tijden & Tickets

Alba en Pietro vieren hun vijftigjarig huwelijksfeest op het zonovergoten eiland Ischia in de baai van Napels. waar ze pas zijn gaan wonen. Daar hebben ze een lommerrijke villa met voldoende plek om de hele familie te ontvangen. Iedereen is uitgenodigd: kinderen, neven, nichten, vrienden. Wat begint als een gezellig samenzijn, verandert na het diner in een nachtmerrie wanneer de veerboot vanwege sterke wind niet meer kan afvaren. Noodgedwongen moet iedereen blijven overnachten en al snel komen geheimen uit het verleden, jaloezie, bedrog en andere spanningen naar boven.

Voor de film vertonen we de korte voorfilm:
Nova, Luca Meisters, 2021, 10'
Als Nova haar zusje naar voetbal brengt, bezorgt een blikwisseling met de nieuwe trainster haar een gevoel dat ze niet direct kan plaatsen.

Gabriele Muccino, Italië, 2018, 105 min. Italiaans gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Stefano Accorsi, Elena Cucci, Tea Falco, Carolina Crescentini, Pierfrancesco Favino.