Play

A Bigger Splash

Zinderende, sexy, zomerse thriller boordevol intense emoties, prachtige Italiaanse landschappen en onverwachte wendingen.

Deze film is te zien via Picl
Deze film is thuis te zien via Picl
Tijden & Tickets

A BIGGER SPLASH zien vanaf je eigen bank? Je kunt deze film thuis bekijken via Picl.

Hoe werkt het?

1. Klik op deze link
2. Reken af (via iDEAL, Creditcard, Paypal of Apple Pay).
3. Start de film, die 48 uur te bekijken is.


Rockster Marianne moet herstellen van een stembandoperatie en mag niet praten. Daarom wil ze samen met haar jongere vriend, documentairemaker Paul, een rustige vakantie doorbrengen op het zonovergoten Italiaanse eiland Pantelleria. Maar dat plan valt in het water als onverwacht Marianne’s ex en diens dochter Penelope opduiken. Harry is een luidruchtige driftkikker die duidelijk een verborgen agenda heeft en ook de verleidelijke Penelope laat de gemoederen hoog oplopen. Er volgt een broeierige wervelwind van jaloezie en verwijten, passie en gevaar. A BIGGER SPLASH is losjes gebaseerd op de Franse cultfavoriet LA PISCINE (1969), met Alain Delon en Romy Schneider in de hoofdrollen. Maar Guadagnino (bekend van IO SONO L’AMORE, ook met Swinton) duikt dieper en explicieter onder de psychologische oppervlakte.

Luca Guadagnino, Italië, Frankrijk, 2015, 124 min. Engels & Italiaans gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Matthias Schoenaerts, Dakota Johnson, Aurore Clement.