Play

Seret

Seret International Film Festival is een rondreizend filmfestival gewijd aan de beste hedendaagse films uit Israël. Op zondag 31 oktober vertoont Lumière Cinema één hoogtepunt van dit festival.

Special: Event
Tijden & Tickets
Sublet for web 61530b5dc524d

Sublet (Engels ondertiteld)

Intiem drama over een Amerikaanse columnist die in Tel Aviv dankzij zijn knappe en veel jongere huurbaas kennis maakt met de hedonistische homoscene in de stad.

NB: Deze film is Engels ondertiteld.

Michael schrijft reiscolumns voor The New York Times. Kort na een tragische gebeurtenis vertrekt hij naar Tel Aviv om daar een artikel te schrijven, terwijl hij nog volop in de rouw is. Het verlies zorgt voor problemen met zijn echtgenoot. Daardoor wil hij zo vlug mogelijk naar huis terugkeren. Maar wanneer hij een appartement huurt van Tomer, een jonge filmstudent, wordt hij meegezogen in de bruisende stad.

Eytan Fox is een van de belangrijkste regisseurs van Israël. Zijn films, waaronder YOSSI & JAGGER, WALK ON WATER en THE BUBBLE zijn in meer dan dertig landen in de bioscoop uitgebracht. Zijn eerste Engelstalige film, SUBLET, ging op het Tribeca Film Festival in wereldpremière.

Eytan Fox, Israël, 2020, 99 min. Engels & Hebreeuws gesproken, Engels ondertiteld. Met John Benjamin Hickey, Niv Nissim, Lihi Kornowski, Miki Kam, Peter Spears.