Museumnacht Maastricht 2020

Het belooft een spectaculaire Art Night Out te worden op vrijdag 17 april 2020 in Maastricht. Museumnacht Maastricht barst dan namelijk voor de 5e keer uit haar voegen en zet de stad volledig op z'n kop!

Special: Event
Tijden & Tickets

Geniet met één ticket van spraakmakende collecties, adembenemende performances, fascinerende historische ontdekkingen, indrukwekkende installaties en video-art, spannende soundscapes en cross-overs, workshops, talks, tours, live-music en meer. Het is inmiddels een kunst op zich om alles te ervaren. Gelukkig trakteert Museummacht Maastricht dit jaar op een extra uur en openen de deuren al om 19:00! Het jubileum programma verschijnt vanaf februari 2020 online.

Koop hier je Museumnacht Maastricht ticket.

Life of the Party

Waar we in 2019 nog Los(t) in Space gingen en ver-van-je-bed-shows je tot in het oneindige lanceerden, draaien we in 2020 het vizier ondersteboven en zoeken we het dichter bij (t)huis. Verwacht een avond waar je de diepte in kan duiken en jouw gedachten over en gevoelens voor kunst alsmede actuele onderwerpen als identiteit, verandering en intimiteit op geheel eigen wijze kan ontdekken en verkennen. Op vrijdag 17 april 2020 gaat Museumnacht Maastricht in ieder geval all-in en schudden de venues als een hypnotiserende hartslag – die voelbaar is door de hele stad – je (zintuigen) wakker.