Play

Release party: Kokomo City + DJ-set van Shanice Benson

Stort je in de bruisende wereld van Kokomo City, een spetterende documentaire waarin vier Afro-Amerikaanse transgender sekswerkers openhartig vertellen over hun leven en werk. We vieren de release met een afterparty + DJ-set van Shanice Benson (afrobeats en amapiano) in de Lumière Bar.

Special: Event
Tijden & Tickets

Praktische info
Tickets: €12,- (incl. documentaire en welkomstdrankje in de bar na afloop van de film)

Afterparty
Gratis toegang (ook zonder ticket voor dit event).

Welkomstdrankje
Heb je een ticket? Dan staat er na de film een drankje voor je klaar in de Lumière Bar! Je ontvangt bij binnenkomst een muntje dat je op de afterparty kunt inwisselen voor je drankje.

Programma
19:45 Zaal open
20:00 Start documentaire
21:30 Afterparty in de Lumière Bar ( + welkomstdrankje in de bar)
Ca times brightspotcdn

Kokomo City

Van het beeldscherm afspattende documentaire waarin vier Afro-Amerikaanse transsekswerkers op openhartige wijze vertellen over hun leven en beroep.

De anekdotes van Daniella Carter, Koko Da Doll, Liyah Mitchell en Dominique Silver illustreren de rauwe werkelijkheid van je geld verdienen met sekswerk, als zwarte trans vrouw, in een grote Amerikaanse stad. Ze onderzoeken hun plek in de zwarte gemeenschap: hoe kijken hun moeders tegen hen aan? In een aantal ontboezemingen van mannen over hun acceptatie van trans vrouwen lijkt een sprankje hoop te gloren.

Geweld, schoonheid, wijsheid en seks wedijveren in een knallende mix van performances, fictieve scènes en interviews. Eigenhandig gefilmd, geregisseerd en gemonteerd door D. Smith, een transgender vrouw en voormalig muziekproducer, die dit portret in rokerig zwart-wit zowel rauw als gelikt als een videoclip kan laten voelen. (bron: www.idfa.nl)

D. Smith, VS, 2023, 73 min. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld.