Play

Kijk Ons | voorpremière Kom Hier Dat Ik U Kus

Op 4 december presenteert Kijk Ons in 27 filmtheaters door het hele land de voorpremière van Kom hier dat ik u kus, het speelfilmdebuut van Sabine Lubbe Bakker en Niels van Koevorden naar de bestseller van Griet Op de Beeck. Inclusief (digitaal) interview met de makers.

Avant-première
Tijden & Tickets

Over Kijk Ons
Kijk Ons, het nieuwe label voor artistieke films van eigen bodem, organiseert in samenwerking met de NFO theaters speciale voorpremières van nieuwe Nederlandse artistieke films in filmtheaters door het hele land.

Kom Hier Dat Ik U Kus St 1 Jpg Sd Highx 201028 113354 10564 1603881234

Kom Hier Dat Ik U Kus

Familiedrama over Mona, oudste dochter van een gezin waarvan de moeder op jonge leeftijd overlijdt. Gebaseerd op de bestseller van Griet op de Beeck.

Première

Mona is negen jaar oud als haar moeder bij een auto-ongeluk komt te overlijden. Haar vader Vincent krijgt al snel een nieuwe vriendin, die de rol van vervangende moeder opeist. Mona maakt er op haar manier maar het beste van, want ze wil niet dat dit nieuwe gezin ook uit elkaar valt. Ze voelt zich verantwoordelijk en doet er alles aan om het te laten slagen, ook al gaat dat ten koste van zichzelf. Ook als volwassene doet Mona haar uiterste best om iedereen gelukkig te maken. Tot ze inziet dat het zo niet langer kan.

Sabine Lubbe Bakker & Niels van Koevorden, Nederland, 2019, 100 min. Nederlands gesproken, zonder ondertiteling. Met Tanya Zabarylo, Valentijn Dhaenens, Tom Vermeir, Wine Dierickx, Tijmen Govaerts.