Kijk Ons | Love in a Bottle

Op vrijdag 21 mei organiseert Kijk Ons in samenwerking met alle NFO filmtheaters en Picl een speciale online voorpremière van Love in a Bottle. Een film over liefde in lockdown van Paula van der Oest, met James Krishna Floyd en Hannah Hoekstra. Met na afloop een exclusief interview met Paula van der Oest en Hannah Hoekstra.

Online voorpremière via Picl.
Special: Event
Tijden & Tickets

Tickets zijn alleen verkrijgbaar op de dag zelf (via deze link) op Picl – vrijdag 21 mei. Je krijgt vervolgens 48 uur de tijd om de film (plus randprogramma) te zien. Het aantal tickets is beperkt.Liefde op het eerste gezicht bestaat. Het gebeurt. Soms kijken twee mensen elkaar aan en beseffen: dit is het. Zo ook bij Lucky en Miles, ook al hebben ze elkaar slechts vluchtig op het vliegveld gezien. Allebei haastig onderweg naar huis, omdat de wereld opeens in de greep van covid was. En zo zit Miles in Londen en Lucky in Amsterdam. Beiden opgesloten in hun eigen huis, ver weg van elkaar. Het enige dat ze zeker weten, is dat ze elkaar willen leren kennen en dat ze een paar ongestoorde weken voor de boeg hebben om dat te doen. Hier begint hun liefdesgeschiedenis. Maar zou de relatie ook standhouden als ze straks weer uit hun online bubbel kunnen stappen?

Paula van der Oest - Nederland - 2021 - 90 minuten - taal: NederlandsOVER KIJK ONS

Kijk Ons is hét label voor artistieke films van eigen bodem. in samenwerking met de NFO theaters organiseert Kijk Ons speciale voorpremières van nieuwe Nederlandse artistieke films in filmtheaters in het hele land. Kijk Ons is een project van het NFO en wordt gefinancierd door het Filmfonds en Eye. Lees meer over Kijk Ons.

WAAROM DEZE FILM?

De wereld is nog steeds in de greep van Covid 19. Love In A Bottle is daarom een hele toepasselijke film, juist nu. De online bubbel van Lucky en Miles zal voor velen herkenbaar zijn: we hebben afgelopen tijd allemaal via een scherm onze relaties moeten onderhouden.

Love in a Bottle

Een film over liefde in lockdown van Paula van der Oest.

Deze film is te zien via Picl
Deze film is te zien via Picl

LOVE IN A BOTTLE zien vanaf je eigen bank? Je kunt deze film thuis bekijken via Picl.

Hoe werkt het?

1. Klik op deze link
2. Reken af (via iDEAL, Creditcard, Paypal of Apple Pay).
3. Start de film, die 48 uur te bekijken is.Liefde op het eerste gezicht bestaat. Soms kijken twee mensen elkaar aan en beseffen: dit is het. Zo ook bij Lucky (Hannah Hoekstra) en Miles (James Krishna Floyd), ook al hebben ze elkaar slechts vluchtig op het vliegveld gezien. Allebei haastig onderweg naar huis, omdat de wereld opeens in de greep van Covid is. En zo zit Miles in Londen en Lucky in Amsterdam. Beiden opgesloten in hun eigen huis, ver weg van elkaar. Het enige dat ze zeker weten, is dat ze elkaar willen leren kennen en dat ze een paar ongestoorde weken voor de boeg hebben om dat te doen. Hier begint hun liefdesgeschiedenis. Maar zou de relatie ook standhouden als ze straks weer uit hun online bubbel kunnen stappen?

Paula van der Oest, Nederland, 2021, 80 min. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Hannah Hoekstra, James Krishna Floyd.