Play

Kijk Ons: Goodbye Stranger + Q&A met regisseur Aaron Rookus

In een speciale tour langs Nederlandse filmtheaters presenteert Kijk Ons het muzikale drama Goodbye Stranger.

Special: Event
Tijden & Tickets

Kijk Ons presenteert de nieuwste, mooiste en meest eigenzinnige films van eigen bodem in filmtheaters door heel het land. De aankomende editie staat in het teken van de zomerse, bitterzoete speelfilm GOODBYE STRANGER. Regisseur Aaron Rookus is aanwezig voor een Q&A.

Programma
18:45 Deuren open
19:00 Start film
20:30 Start nagesprek
21:00 Einde
Goodbye Stranger st 7 jpg sd high Photo by Ton Petersx 6408af04036f6

Goodbye Stranger

Tragikomisch drama over een succesvolle ‘playlist curator’ die op een zomerdag aan het twijfelen wordt gebracht over het leven dat hij voor zichzelf heeft uitgestippeld.

Droombaan, prachthuis, vriendin: Paul heeft het allemaal, maar of hij tevreden is? Wanneer hij tot zijn schrik zijn gedroomde buitenlandpromotie bij ‘s werelds grootste muziekstreamingdienst in gevaar ziet komen, wordt hij gedwongen tot zelfreflectie. Op een zomerdag vol sociale verplichtingen, onverwachte ontmoetingen en pijnlijke confrontaties gaat Paul steeds meer twijfelen aan zijn ogenschijnlijk perfecte leventje.

GOODBYE STRANGER is het muzikale speelfilmdebuut van Aaron Rookus. De filmmaker weet scherp de tijdgeest te vatten met het tragikomische verhaal over een twintiger met een topfunctie in de muziekindustrie die wordt geconfronteerd met zijn eigen onvolkomenheden. De film beleefde zijn wereldpremière tijdens het International Film Festival Rotterdam.

Aaron Rookus, Nederland, 2022, 81 min. Nederlands & Engels gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Martijn Lakemeier, Claire Bender, Flip Zuijderland, Hanneke van der Paardt, Ariane Van Vliet..