Actie voor 65+ers:

4 maanden* gratis Lumière Passie bij een nieuw lidmaatschap

Met ingang van 1 september vervalt bij Lumière het kortingstarief voor bezoekers van 65 jaar en ouder. Ook voor 65+-bezoekers geldt dan de reguliere ticketprijs. Omdat we weten dat veel bezoekers graag gebruik maakten van deze korting, hebben we een mooie actie om de overgang een beetje te verzachten: word nu Passiehouder en ontvang 4 maanden gratis.*

Passie2 6304b7adb65a7

Lumière Passie
Met de Lumière Passie (à €20,-) krijg je niet alleen een jaar lang €2,- korting op al je filmtickets, maar krijg je ook toegang tot exclusieve aanbiedingen en filmevents. Daarnaast steun je Lumière Cinema met je Passie, zodat wij de meest bijzondere, spraakmakende en onvergetelijke films aan jou kunnen presenteren. Met de Lumière Passie:

  • Ga je 365 dagen met € 2,- korting (op de reguliere ticketprijs) naar de mooiste films bij Lumière
  • Ontvang je 1 gratis filmticket
  • Krijg je toegang tot exclusieve Passie avant-premières

Meer info over de Lumière Passie

Actie
Ben je 65 jaar of ouder en word je uiterlijk zaterdag 1 oktober Passiehouder? Dan krijg je je lidmaatschap voor de resterende maanden van 2022 van ons cadeau. Vanaf 1 januari 2023 is je Passie dan nog een jaar geldig.

Hoe werkt het?
Je kunt je lidmaatschap afsluiten aan onze kassa of via onze website. Sluit je je lidmaatschap online af? Geef dan bij het afhalen van je Passie aan de kassa aan dat je gebruik wil maken van deze actie.

Vragen of opmerkingen?
Neem dan contact op met passie@lumiere.nl

Voorwaarden:
* Actie geldt alleen voor nieuwe leden met een leeftijd van 65 jaar of ouder.
* De hoeveelheid maanden die je gratis ontvangt is afhankelijk van het moment van afsluiten van je lidmaatschap. Je krijgt je lidmaatschap voor de resterende maanden van 2022 van ons cadeau.